Onze winkel

Koi-Kas Westland
Koi-Kas Westland

Gespecialiseerd in koi en vijveraanleg

Koi-Kas Westland is een gerenormeerd bedrijf gespecialiseerd in koi en vijveraanleg. Advies, begeleiding, service en kwaliteit zijn kernbegrippen binnen ons bedrijf en kunnen terugvallen op ruim 30 jaar ervaring in het hebben, importeren , houden en opbouwen van koivijvers en koi.

Het hele jaar beschikken wij over een prachtig assortiment koi. De koi worden door ons zelf geselecteerd en rechtstreeks geïmporteerd vanuit Japan. Wij reizen minimaal drie maal per jaar af naar het land van de koi. Verslagen en informatie over het bijwonen van een reis vindt u hier.

Wij beschikken over 14 quarantaine bakken met eigen gezondheiddienst en een samenwerking met de koidokters Maarten Lammers en Rob Heijmans

Buiten de verkoop van onze eigen import koi zijn wij tevens officiëel dealer van diverse topmerken op het gebied van vijvers en zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van vijvers, waterpartijen en filtersystemen.

Het Koi-kas westland team
De openingstijden zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 – 17.30 uur
Elke woensdag gesloten
Zaterdag van 08.00 – 17.30 uur
Buiten bovenstaande tijden op afspraak

Wij zijn gevestigd aan de
Molenweg 37a • 2681 RE Monster •
Telefoon: 0174 – 245000 • Fax: 0174 – 244424 • Mobiel: 06 – 53709227

Buiten bovenstaande tijden kunt u gerust bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak, klik hier voor het contactformulier.

Op deze site verstrekken wij zeer uitgebreide informatie over koi, kwekers, ons koi aanbod, Japanreizen, vijveraanleg en -produkten. Er wordt echter niets via de site verkocht. Wij vinden advisering en begeleiding te belangrijk voor onze continuiteit. De goedkoopste pomp vinden is niet het moeilijkste, maar de juiste combinatie van factoren die voor u de ideale vijver creëren is onze uitdaging.

Wij hebben de grootste zorg aan onze site besteed en werken deze zeer frequent bij, mochten er desondanks onvolkomenheden instaan verontschuldigen wij ons hiervoor en hopen dat u hiervan melding wil maken. Wij wensen u veel plezier op onze site. Het Koi-kas Westland Team

Koi-Kas Westland

Reviews

Silvia Van Ham

We zijn prima geholpen en geslaagd weer een mooie vijver bak met filter voor een mooie prijs.

review

Paul Beermann

Fijne zaak,mooie kwaliteit karpers,goede service en een integere man aan het roer.

review

Peter Kling

Altijd hoe is het met jullie en goed advies maar Daan heeft ook een lieve vriendelijke vrouw.

review

Gallery
Voorbeelden
Contact

Koi-Kas
Molenweg 37a
2681 RE Monster

Mobiel: 06 - 59493929

E-mail: info@koi-kas.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 8.00 - 18.00 uur
Andere tijdstippen mogelijk (in overleg)