Vijvers

Koi-Kas Westland
Koi-Kas Westland

Vijver laten aanleggen

U komt op het idee om een vijver aan te leggen, hoe gaat u te werk? Gaat u het zelf doen of laat u het door een gespecialiseerd bedrijf doen? Wanneer u besluit de aanleg van uw vijver uit te besteden, dan is het goed te weten dat Koi-Kas zo’n gespecialiseerd bedrijf is. Wilt u uw vijver volledig laten aanleggen door Koi-Kas, dan kunt u ofwel zelf een ontwerp maken, ofwel u laat het ontwerpen van de vijver over aan een van onze specialisten / ontwerpers.
Vijver specialist
Energiezuinige pomp
Systematische weergave vijver
Hier boven een systematische weergave van een vijver. Het aanlegen van een vijver vergt twee specialiteiten. De ene is de vormgeving, dit is zeer belangrijk dat deze past in zowel uw smaak als in het geheel van uw tuin. De andere is de zorg van de waterkwaliteit. Wat wil u met de vijver doen en welke filtermogelijkheden horen hierbij. Hoe houden we het onderhoud op het gewenste niveau. U kunt voorstellen dat een filteropstelling met een volautomatisch trommelfilter, een beat filter en een meerkamerfilter minder tijd aan onderhoud kost, maar duurder in aanschaf is dan een vorteck met een (zelfgebouwde) meerkamerfilter.

Belangrijk is, zeker in deze tijd, de keuze in energiezuinige systemen. Het is meestal beter en een iets duurdere energiezuinige pomp te kopen en te denken aan op waterdruk werkende trommelfilters.

Vijver aanleggen

Reviews

Silvia Van Ham

We zijn prima geholpen en geslaagd weer een mooie vijver bak met filter voor een mooie prijs.

review

Paul Beermann

Fijne zaak,mooie kwaliteit karpers,goede service en een integere man aan het roer.

review

Peter Kling

Altijd hoe is het met jullie en goed advies maar Daan heeft ook een lieve vriendelijke vrouw.

review

Gallery
Voorbeelden
Contact

Koi-Kas
Molenweg 37a
2681 RE Monster

Mobiel: 06 - 59493929

E-mail: info@koi-kas.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 8.00 - 18.00 uur
Andere tijdstippen mogelijk (in overleg)